Aréna Show Kft.

Hang- és fénytechnika, színpad, színpadfedés, műsorszolgáltatás, rendezvényszervezés



Bemutatkozás:

A cég 2006 tavaszán alakult, fő profilja rendezvények teljes körű lebonyolítása. Színpadtechnikai kiszolgálással, korszerű fény- és hangtechnikai berendezésekkel, kordon, öltözősátor felállításával, előadók, fellépők felkeresésével biztosítjuk rendezvényének magas szintű lebonyolítását.

A tulajdonos-alapító Bíró Zoltán, a Kortársak együttes tagjaként és szervezőjeként vált ismerté a szakmában, majd a zenekar megszünése után az Aréna Holding Kft produkció managerként folytatta zeneközeli munkásságát. Kecskeméten "A ROCK HÁZA" néven üzemeltetett zenés ifjúsági klubot, Ordító Show néven szórakoztató, vetélkedő műsora évekig járta az ország szórakozóhelyeit, 2002-től 2012-ig pedig dob és tánc showja kedvenc vendége lett televíziós műsoroknak, rendezvényeknek.

A rendezvények technikai kiszolgálása 1993-tól jött létre. Részesei voltak az első Sziget Fesztivál technikai csapatának. 2000-től saját szervezésű promóciós rendezvénysorozatokat valósított meg a TESCO áruházaknál, 2001-ben elnyerte a TESCO Családi Napok rendezvénysorozatának (15 helyszínen) szervezését és teljes körű kivitelezését.

2008-ban a cég elnyerte fővállalkozóként a Kecskeméti Repülőnap és haditechnikai bemutató térhangosítási feladatait, amelyet a Bugacon tartott Kurultáj hagyományőrző találkozó több színpados programjaival párhuzamosan kitűnően oldottak meg. A nagy térhangosításokban szerzett referenciáknak köszönhetően lett a cég a 2009-ben először a Papp László sportarénában megrendezésre kerülő OTP Lovas világkupa hang-, fény-, vizuáltechnikai partnere. 2012-ben a Szentkiráyi Ásványvíz Kft részére megvalósította a Szomjoltó Tűzoltó, 35 éves tehergépkocsi átalakítását promóciós célú Show Mobillá, melynek projekt szervezője és üzemeltetője.

Az eszközpark fejlesztése a 2007-ben elindult technikai eszköz kereskedelemnek köszönhetően új lendületet kapott. Ma az eszközpark túlnyomó része 3 éven belüli beszerzésből származik.

ESZKÖZPARK:
- Hangtechnika, Koncerthangosítás, Térhangosítás
- Keverőpultok, Effektek
- Mikrofon park, Vezetéknélküli rendszerek, Mikrofon és hangfal állványok
- Monitor rendszer
- Fénytechnika
- Színpad, Színpadfedések
- Öltöző sátrak, Terelő kordon
- Reklámeszköz - beltéri rádió-távirányítású léghajó

ÚJ ÉS HASZNÁLT RENDEZVÉNYTECHNIKA KERESKEDELME:
- Hangtechnikai eszközök
- Fénytechnikai eszközök
- Könnyűszerkezetes fedési rendszer
- Színpadok
- Mirofonok
- Hangszerek
- Kiegészítő technikai eszközök




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

6000 Kecskemét, Kistemplom u. 7.   térkép>

Telefonszám:

06 30 953 1800

Fax szám:

06/76/505-626

E-mail cím:

arenashow@t-online.hu

Weboldal(ak):

,