Jonathermál Zrt.

Gyógyfürdő, Élményfürdő, Wellness fürdő és Csúszdapark



Bemutatkozás:

Élményfürdő
400 m2 vízfelszínnel, 14 élményelemmel és a kor követelményeinek megfelelő technikai háttérrel rendelkező élménymedence. Az attrakciók: dombcsúszda, pezsgőágyak, vizes barlang, gejzír, buzgárok, dögönyözők és masszírozók, vadvízfolyosó, pezsgőfürdő, sziklacsobogó, vízgomba.

Csúszdapark
Felejthetetlen élményekkel gazdagodhatnak a vizicsúszdázás szerelmesei, hiszen 4 óriáscsúszda, többek között a 120 m hosszú „anakonda”, a 61 m hosszú „hidrocső”, a 44 m hosszú „kamikaze” és a 41 m hosszú „rafting” csúszda áll a vendégek rendelkezésére a nyári időszakban.

Hullámfürdő
Az aquapark elmaradhatatlan részét képezi nyári időszakban az 530 m2 vízfelületű hullámedence, melyben a tenger hangulatát idéző, akár 80 cm-es hullámokkal is szembesülhet a fürdőző.

Gyermekparadicsom
A fürdő területén 2 db gyermekmedence áll rendelkezésre a nyári időszakban, ahol a kicsik számára repül az idő, hiszen a medencékben több különféle élményelem és játék található, mint például pezsgő levegő, csobogó, vízköpő, vízágyú, vízfüggöny, vizi sün, billenő vödör, kis csúszda.

Úszó aquapark
Kalandvágyó fürdőzők részére kitűnő lehetőség az úszó aquaparki elemekkel gazdagított mesterséges tó, mely nyári időszakban csak napközben várja vendégeinket.

Gyógyvizes medencék
A fürdő minősített gyógyvizes medencékkel rendelkezik. A csarnokban helyezkedik el egy 36°C-os és egy 38°C-os gyógyvizes medence, valamint egy 25 m-es feszített víztükrű gyógyúszó medence. Emellett a szabadban található egy 36°C-os körmedence, mely egész évben üzemel.

Gyógykezelések
A kiskunmajsai Gyógy- és Élményfürdő számos gyógyászati szolgáltatásokkal áll rendelkezésükre. Az Országos Egészségügyi Pénztárral kötött szerződésünk értelmében, egészségügyi járóbeteg- szakellátás keretében, reumatológus szakorvos által kiállított beutalóval több szolgáltatásunk is igénybe vehető.

Uszoda
Az impozáns faszerkezetű csarnokban kapott helyet egy 25 m-es feszített víztükrű gyógyúszómedence külön úszósávval, mely egész évben várja sportolni vágyókat.

Strandfürdő
A nyílt víz kedvelői és a kalandvágyó fürdőzők számára kitűnő kikapcsolódási lehetőség nyári időszakban a homokos parttal rendelkező mesterséges tó, ahol úszó aquaparki elemek teszik felejthetetlenné a fürdőzés élményét. Míg a kisebbek látványos homokvárat építhetnek a parton, addig a nagyobbak próbára tehetik bátorságukat a „jéghegyen”.

Wellness szolgáltatások
Infraszauna, Jáde köves masszázságy, Chi Gép, Sókamra, BIOPTRON Lámpa, OTO láb masszázs gép, Masszázsfotel, Álló és fekvő szolárium

Szállások
A város zajától távol csendes nyugodt környezetben pihenhetnek vendégeink az 5 hektáros parkosított kempingünkben, motelünkben, faházainkban.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

6120 Kiskunmajsa, Kőkút 26.   térkép>

Telefonszám:

06/77/481-855

Fax szám:

06/77/481-013

E-mail cím:

info@jonathermal.hu

Weboldal(ak):