Tibi-Taki - Bíró Tibor vállalkozó

Szellőző, szemétledobó tisztítása, duguláselhárítás, kályha, kandalló tisztítás



Bemutatkozás:

SZELLŐZŐRENDSZEREK TISZTÍTÁSA

A szellőzőkürtők falán elszaporodhatnak a különböző mikroorganizmusok, vírusok, baktériumok, gombák. A levegővel együtt a lakásokba jutva ezek a kórokozók légzőszervi, asztmatikus panaszokat is előidézhetnek. A szellőzőrendszer működését biztosító motor teljesítményét nagymértékben megnöveli a rárakódó szennyeződés, amely magasabb energia költséget eredményez. Napjainkban gyakran lehet hallani olyan tűzesetekről is, melyek egész társasházakra történő szétterjedését a tisztítatlan szellőzőrendszerek okozták. A szellőzőkürtők falán megtapadt zsíros szennyeződések, por, a kürtők kivezető nyílásain besodródott, beesett madárfészkek egyéb hulladékok, vagy a nem megfelelően működő levegőelzáró csappantyúk nem akadályozzák meg a tűz terjedését, hatalmas károkat okozva az épületekben és veszélyeztetve a lakók biztonságát, akár életét is.

Társaságunk a szellőzőrendszerek tisztítását magas fordulatú forgókefés módszerrel, nagy teljesítményű elszívás mellett, száraz körülmények között végzi. Ennek a tisztításnak az a nagy előnye a folyadékkal, habbal történő takarítással szemben, hogy a lakások szellőzőnyílásain keresztül nem történhet beázás, lefolyás. A használat során működésképtelen, leégett szellőzőmotorok teljes körű javítását, le- és visszaszerelését is elvégezzük.

DUGULÁS ELHÁRÍTÁS

A lakások, családi házak, társasházak gyakori, visszatérő problémája a lefolyók, csapadék és szennyvíz csatornák eldugulása.
Az okok többféle problémára vezethetőek vissza:
-A felgyülemlett, rothadó avar, ágdarabok, gyökerek a csapadékcsatornát teljesen eltömíthetik és a felduzzadt, visszafolyó csapadék a tető beázását vagy a homlokzati fal nedvesedését okozhatja.
-A régi csövek, vezetékek korrodálódása miatt lerakódott szennyeződések, a mosogató, WC lefolyókban felgyülemlett zsír, ételmaradékok dugót képezve zárhatják el teljesen a lefolyó víz útját, átáztatva a falakat, bútorokat.

Társaságunk vállalja mindennemű dugulás elhárítását, lakáson belül bontás nélkül vagy házon kívüli szennyvíz csatornarendszer esetében - szükség szerint- földmunka végzésével együtt.

Mosogatók, lefolyók bontás nélküli dugulás elhárítása
Ha lakásában a lefolyó nem rendeltetésszerűen üzemel, mosogató, kézmosó, WC eldugult, hívjon és problémáját bontás nélkül megoldom.

SZEMÉTLEDOBÓ RENDSZEREK TISZTÍTÁSA

A több szintes társasházak fontos eleme a szemétledobó rendszer, amely azonban karbantartás, tisztítás hiányában sok veszély forrása is lehet. A zsíros szennyeződések a szemétledobó kürtők és bedobó nyílások falaira történő lerakódása kedvező környezetet biztosít a baktériumok, gombák és egyéb fertőzéseket is okozható kórokozók elszaporodásának. Ezekkel a szabad szemmel nem látható mikroszervezetekkel és a szeméttel táplálkozó rovarok, csótányok vagy patkányok megjelenése komoly egészségügyi, a kürtőkben keletkező kellemetlen szagok pedig esztétikai problémákat, sok kellemetlenséget okozhatnak a lakóknak.

Ahhoz, hogy a fent említett gondokat megelőzni vagy mérsékelni lehessen, ajánlott a szemétledobó rendszerek, szeméttároló helyiségek és konténerek legalább évi 2 alkalommal történő tisztítása, fertőtlenítése.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

6000 Kecskemét, Virágoskert u. 10.   térkép>

Telefonszám:

06-20/3411-170

Fax szám:

E-mail cím:

tbirotibor@freemail.hu

Weboldal(ak):