Dalia Férfidivat Üzlet

Öltönyök, zakók, nadrágok gyártása, méretre készítése



Bemutatkozás:

A Dalia Férfidivat Üzlet 2007 óta működik Kecskeméten. Fő profilunk öltönyök, zakók, nadrágok gyártása, méretre készítése.

Üzletünkben és a webáruházban árulunk még ingeket, nyakkendőket és egyéb kiegészítők is. Kiemelkedő alkalmakra készítünk szmokingot, frakkot és zsinóros öltönyt is. Mivel gyártók vagyunk és szöveteink poliészter és kevertszálas összetételűek - úgy gondolom - öltönyeink nagyon kedvező árfekvésűek.

Amikor szétnéztünk az öltönyöket áruló webáruházak kínálatán, meg kellett állapítanunk, hogy vannak magas minőségű, nagyon drága öltönyök, vannak közép árkategóriásak, de alacsony árfekvésű, olcsóbb öltönyöket nem nagyon találtunk. Gondolni kell azokra a férfiakra is, akik esetenként vesznek fel csak öltönyt és nem akarnak túl sokat költeni. Vagy éppen minden nap öltönyben járnak, és ezért több öltönyük kell, hogy legyen. Sokat autóznak, és nem szeretik, ha gyűrött öltönyben érkeznek meg, vannak olyanok, akik munkaruhának használják /tanárok, orvosok, irodában dolgozók/. Van olyan is, aki szeretne jól öltözött lenni, de a pénztárcája nem túl vastag, és nem engedheti meg magának azt, hogy drágább szövetből készült öltönyt vegyen meg. Úgy gondoltuk, nem kevés ember küszködik manapság ezekkel a problémákkal. Rájuk gondoltunk, amikor megnyitottuk ezt a webáruházat.

Azok kedvéért, akik személyesen szeretik intézni vásárlásaikat, vagy úgy érzik, ők nem tudják lemérni magukat, bérelünk egy üzletet, ahol heti egy nap bárki jöhet vásárolni, méretet vetetni. Mivel költségkímélés miatt egyelőre csak egy napot leszünk nyitva - reményeink szerint ez idővel változik - szeretnénk a vásárlóinkat kárpótolni azzal, hogy árainkat kicsit visszavettük, ez azt jelenti, hogy még kedvezőbb árakkal várunk mindenkit.

Új üzletünk Kecskeméten, a Dobó krt. 10. szám alatt, a PASSAGE Üzletház belső folyosóján található. Tervezett nyitva tartás januárban és februárban: heti egy alkalommal, péntekenként 9-13 és 14-18 óráig.

Nagyon sok szeretettel várunk minden kedves régi, és új vásárlót a webáruházban és off line üzletünkben egyaránt.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

6000 Kecskemét, Dobó krt. 10.   térkép>

Telefonszám:

06/30/356-6245

Fax szám:

E-mail cím:

info@daliadivat.hu

Weboldal(ak):