Dr. Faddi Erika

Általános szakorvos, bőrgyógyász, kozmetológus, radiológus szakorvos, hajgyógyász



Bemutatkozás:

Dr. Faddi Erika általános szakorvos, bőrgyógyász- kozmetológus-, radiológus szakorvos, képalkotó diagnoszta, hajgyógyász.

1981-ben Pécsett szereztem általános orvosi diplomát.
1987-ben általános orvostanból, 1992-ben bőrgyógyászatból és 1996-ban radiológiából sikeresen szakvizsgáztam.

Orvosi pályám kezdetén általános orvosként tevékenykedtem. Későbbiekben a megszerzett bőrgyógyász és radiológus diplomámnak megfelelően szakterületemen dolgoztam részben kórházi dolgozóként /Honvédkórház Kecskemét/, részben vállalkozóként.

Jelenleg Kiskunfélegyházán, Kecskeméten és Kiskunmajsán igyekszem tudásom legmagasabb színvonalán foglalkozni a bőrgyógyászattal és a kozmetológiával, valamint a radiológia csaknem valamennyi területével /röntgen-, ultrahang- CT-, MR diagnosztika/

Fontos számomra a betegségek megelőzése, korai felismerése, a korrekt diagnózis felállítása- amennyiben ez képalkotó diagnosztikai módszerekkel lehetséges- és ezek alapján a betegek gyors és pontos ellátása, melyben a nyugati medicina mellett a kezeltek érdeklődési körének megfelelően egyéb alternatív gyógymódok alkalmazása is szükséges.

Nagyon fontos, hogy a betegek ellátásához a lehető legideálisabb körülményeket és feltételeket biztosítsunk, a legkorszerűbb berendezésekkel dolgozzunk, széles rálátást és kellő empátiát tanúsítsunk.




vissza a kereséshez >>




Elérhetőségek:

Cím:

6100 Kiskunfélegyháza, Szent István tér 4.   térkép>

Telefonszám:

06/30/9557287

Fax szám:

E-mail cím:

info@faddierika.hu, drfaddi@gmail.com

Weboldal(ak):

Telephelyek, üzletek:

Kiskunfélegyháza, Zrínyi utca 1-3.