Champion & Pályázatok Kft

Pályázat írás, hitel tanácsadás, pénzügyi, vállalti tanácsadás

Bemutatkozás:

Fő profilunk kis és középvállalkozások ( KKV ) részére folytatott pénzügyi, vezetői, üzletviteli tanácsadás, pályázatírás, hitelkérelmek készítése. Ezek közül manapság leginkább a pályázatírás a legjellemzőbb, de részt vettünk több nagy összegű hitelkérelem, befektetői anyag, tanulmány sikeres elkészítésében is. A jelenlegi helyzetben a kereskedelmi bankok hitelezési tevékenysége a KKV szektor részére a minimálisra csökkent (e téren változás sem nagyon várható), ezért tevékenységünk jelentősebb hányadát a pályázatírás és az ehhez, a pályázatokhoz, pályázatírói tevékenységhez kapcsolódó egyéb munkák - pályázatfigyelés, pályázati tanácsadás, nyomon követés, monitoring, pénzügyi jelentések, kifizetési kérelmek készítés teszi ki.
Nem tömegtermelésre, hanem minőségi munkára ,,szakosodtunk", ennek megfelelően az elfogadási arányunk közelíti a 90 %-ot.

A KKV-k mellett természetesen vállaljuk önkormányzatok illetve a non-profit szféra pályázatainak elkészítését is, ami sok esetben sokkal bonyolultabb és összetettebb pályázati tematika mellett működik, ezáltal nagyobb és többrétű munkaráfordítást igényel.




vissza a kereséshez >>




Elérhetőségek:

Cím:

6000 Kecskemét, Áprily Lajos u. 2. 2/5.   térkép>

Telefonszám:

06/76/611-191, 06/20/4665650

Fax szám:

06/76/611-191

E-mail cím:

palyazat@fibermail.hu

Weboldal(ak):