Hidro Master Kft.

Hidraulika tömlő gyártása, javítása Tömlőgyártás gépei



Bemutatkozás:

Cégünk fő tevékenységi köre : hidraulika tömlő, hidraulikacső gyártása. Telephelyeinken mindenhol nagy teljesítményű csúcskategóriás tömlőprések üzemelnek, ez lehetővé teszi az extra méretű és nyomástartományú tömlők gyártását, melyben nagy tapasztalatunk van (4PS, 4SH, R15, 6SP - DN50 méretig). Ezekhez a tömlőkhöz minőségi csatlakozókkal is fel vagyunk készülve. A hidraulika tömlők gyártásának területén törekedtünk a lehetőségekhez képest maximális kiszolgálásra azzal, hogy a tömlők méretre gyártásához szükséges fittingek, csőcsatlakozók választékát növeltük.

Jelenleg a fittingek, és csőcsatlakozók területén választékban elmondhatjuk, hogy országunkban komoly pozíciót értünk el. Polcainkon megtalálható minden olyan típusú és méretű fitting, - csőcsatlakozó - ami a működő hidraulika területén dolgozó gépeket kiszolgálja. Ezen hidraulikus csatlakozók beszállítói komoly elismert gyártók Európából. Minden hidraulikus csatlakozó minőségi vizsgálaton esik át az értékesítés, valamint minden hidraulikacső gyártása előtt.

A minőségi tömlő gyártás elengedhetetlen velejárója a minőségi alapanyag. Fő törekvésünk tehát, minőségi hidraulika tömlő, minőségi fittingek, minőségi hidraulikus csatlakozók, ezáltal minőségi tömlőgyártás, és minőségi hidraulikacső javítás.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

[Egyéb településen],  

Telefonszám:

0652541323

Fax szám:

E-mail cím:

hidro.master@t-online.hu

Weboldal(ak):

,  

Telephelyek, üzletek:

Eger
Szeged
Debrecen (Iroda)