Sybill Bt

Horgászcsónakok, túrahajók, kajakok, kenuk, vízibiciklik és üvegszálas műanyag termékek gyártása, javítása 30 éves tapasztalattal, kedvező árakon

Bemutatkozás:

Horgászcsónak, csónak, ladik, evezős csónak, motoros csónak, elektromos csónak, hálófülkés csónak, kajak, túrakajak, tengeri kajak, egy és két személyes kajak, kenu, túrakenu 2-es, túrakenu 3-as, indiánkenu 3-as, indiánkenu 4-es, vízibicikli 4 személyes, vízibicikli napozó fedélzettel, vízibicikli csúszdás, vízibicikli delfines, vízibicikli hattyús és hasonló eszközök gyártásával foglalkozunk immár 30 éve.

A termékek jórészt üvegszál erősítéses poliészter gyantából készülnek. A piaci igényeknek megfelelően az egyedi, kis és nagy sorozatú termékek gyártása mellett természetesen a tervezés, a mesterminta és a gyártószerszámok előállítása is a tevékenységi körünkbe tartozik.

Az alapanyagokat mindig a gyártandó termék szilárdsági, tűzállósági és sok más egyéb követelményei, valamint elvárható árfekvése alapján választjuk ki. Extra igények esetén lehetőség van epoxi-carbon valamint kevlár compositok készítésére is, szendvics és vákum technológia alkalmazása mellett.

2015-től megkezdjük egy saját fejlesztésű kétszemélyes motoros vízről és szárazföldről is egyaránt felszálló kompozit építésű amphibia repülőgép gyártását. A gép az Odonata nevet viseli, ami magyarul annyit tesz: Szitakötő. A repülőgép korszerű, nagy szilárdságú epoxi-carbon composit anyagból épül. A gép Szlovákiában van engedélyeztetve a Magyar Légügyi Hatóság nem megfelelő hozzáállása miatt.

Vállaljuk bármilyen műanyagból készült vízijármű (csónak, kajak, kenu, vizibicikli) javítását, felújítását, szerkezeti elemek pótlását, cseréjét.

Mindenféle üvegszálas műgyanta formatest javítását is elvégezzük, legyen akár egy kamion spoiler, egy tartály, akár csónak, kenu, kajak vagy bármi más.

Elvégezzük bármilyen üvegszálas műanyag termék tervezését, fölszerzámozását és sorozatgyártását.

Vállaljuk labdarúgó stadionok, sportpályák, sportcsarnokok, uszodák műanyag üléseinek, bútorainak gyártását, telepítését.

Termékeink vízen és égen, az áraink pedig a földön járnak!




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

[Egyéb településen], Miskolc, Béke utca 10.   térkép>

Telefonszám:

+36 30/9457-554

Fax szám:

+36 46/371-240

E-mail cím:

hydrofly@t-online.hu

Weboldal(ak):

,