Szeleczki Tamás - Villanyszerelés

Új épületek, társasházak és üzemek villamosítása, villamos hálózatának felújítása, motorindító és fűtésvezérlések, EPH hálózatok, érintésvédelmi felülvizsgálatok

Bemutatkozás:

SZOLGÁLTATÁSAINK:

- Új épületek villamosítása, épületek villamos hálózatának felújítása.
- Különböző motorindító és fűtésvezérlések, és sok más vezérlés kiépítése.
- Társasházak és üzemek elektromos hálózatának karbantartása, üzemeltetése.
- Kis és középfeszültségű kábelek szerelése, javítása, KIF fam technológiával munkavégzés, EPH hálózatok kiépítése, javítása.
- Tér és díszvilágítás és sok minden szolgáltatás!!!
- Érintésvédelmi felülvizsgálat, hurok impedancia, földelési ellenállás, talaj fajlagos ellenállás, kötések, szigetelés ellenállás mérése, FI. relé tesztelése, vizsgálata.

Ha időnként átvizsgáltatja a villamos hálózatát, az időben feltárt hibák kijavításával megelőzhető az áramszünet! A ház felújítása során célszerű átvizsgáltatni - és ha szükséges, felújítani - az elektromos hálózatot is, mert ezzel elkerülhető később a felújított ház rombolása, így rengeteg időt, kellemetlenséget és pénzt takaríthat meg!

A 14/2004. (IV. 19.) FMM rendelet előírja a nem lakóépületek esetében (üzletek, konyhák, üzemek, csarnokok, mezőgazdasági létesítmények, stb.) a villamos hálózatok 3 évente kötelező felülvizsgálatát. Ennek a vizsgálatnak a számszerű eredményeit jegyzőkönyvbe rögzíteni kell. Meglétét több állami felügyeleti szerv ellenőrizheti, és hiányában pénzbüntetést ró ki. A villamos kéziszerszámokat évente kell ellenőriztetni. Társasházak közös részénél és egyéb létesítményeknél 6 évente kell ellenőrizni. A vizsgálatot el kell végezni új hálózatok kiépítésénél, vagy hálózat felújításakor, illetve a hálózat átalakításakor.

Tevékenységi területünk elsődlegesen Kecskemét és környéke, de igény szerint egyéb helyszínről is fogadunk megbízást.

Ha kérdése van, vagy információt, árajánlatot szeretne, keressen elérhetőségem valamelyikén és készséggel állok rendelkezésére.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

6000 Kecskemét, Máriahegy 17   térkép>

Telefonszám:

06-30-3360978

Fax szám:

E-mail cím:

info@villanyszerelek.hu

Weboldal(ak):