Madarasi Pálinkaház

Madarasi Pálinkák gyártása és értékesítése



Bemutatkozás:

A Lakatos család immár ötven éve főzi hagyományos módon a kisüsti pálinkát. Lakatos Mártont, a cég tulajdonosát a hosszú szakmai tapasztalat és a pálinkára való kereslet késztette arra, hogy - az eddigi bérfőzést kibővítve- kereskedelmi pálinkafőzésbe is kezdjen 2008. év végétől. A pálinkafőzde egy kis üzemként indult, működtetésének célja a család fenntartása volt. Az üzem az évek múlásával folyamatos fejlesztéseken ment keresztül.

A cég ,,Madarasi Pálinka” márkanévvel értékesíti termékeit, az első kereskedelmi pálinkáit 2008. szeptemberében zárta palackba. A Dél-Alföldön termesztett gyümölcsökből készülő pálinkák íze, illata, zamata a táj éghajlati adottságainak köszönhetően igen magas, ami kiváló élvezeti értéket nyújt fogyasztója számára. A jó Madarasi Pálinka színe víztiszta, az adott gyümölcsre jellemző íz és illat jellemzi. Az előállított pálinkáink alkoholtartalma 43 V/V% illetve 47 V/V%. Alapanyagként kizárólag érett, ép, egészséges gyümölcs kerül felhasználásra.

A madarasi pálinkafőzde elkötelezett híve a kiváló minőségű pálinka gyártásának, ami az elmúlt 4 év országos versenyein is megmutatkozott, ahol 16 bronz, 13 ezüst, 9 arany és 3 champion díjat szerzett.
Lakatos Márton 2008-ban a 9. Nemzetközi Pálinka és Párlatversenyen a legeredményesebb bérfőző címet nyerte el, ezen kívül a Gyümölcspálinka főzők Országos Szövetségének különdíját kapta.
2009-ben a Kisüsti Pálinkafőzők Országos Szövetségének különdíját kapta.
2010-ben a XVIII. Magyar Országos Pálinka és Nemzetközi Gyümölcspárlat Versenyen elnyerte a \\\\\\\"Legeredményesebb Magyar Bérfőzető Magánszemély \\\\\\\"címet, a Gyümölcspálinka-főzők Egyesületének Országos Szövetségétől különdíjat kapott és övé lett \\\\\\\"Magyarország legjobb bérfőzetett pálinkája\\\\\\\"
2010-ben a cég barackpálinkáját a Délalföldi Régió legjobb barackpálinkájává választották.
A Madarasi Pálinkaház barackpálinkája és meggypálinkája elnyerte a kiváló magyar élelmiszer címet 2010. decemberében.

Díjnyertes pálinkáinkat a honlapunkon megtalálható üzletekben, vendéglátóhelyeken, valamint a Madarasi Kóstolóházban kóstolhatják és vásárolhatják meg.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

6456 Madaras, Szent István u. 105.   térkép>

Telefonszám:

06-79/558-010, Mobil: 06-30/383-3662

Fax szám:

06-79/558-010

E-mail cím:

madarasipalinka@t-online.hu

Weboldal(ak):