Ujhidy Tenisziskola - Tenisz Varázs Kft.

Gyermek és felnőtt tenisz oktatás



Bemutatkozás:

A tenisziskola a kecskeméti széktói tenisztelep 11 salakos pályályán működik. A fedett uszoda és a Messzi István sportcsarnok mellett, csendes, nyugodt környezetben várja az idelátogatókat. A téli szezonra 2 pálya sátorral van fedve, mely biztosítja az egész éves teniszt. Hat éves kortól vállaljuk minden korosztályú gyermek és felnőtt oktatását igény szerint egyéni vagy csoportos foglalkozások keretében, szakképzett edzők vezetésével.

Az Ujhidy Tenisziskola SE (UTI SE) 1997-ben alakult Kecskeméten. Akkoriban ritkaság számba ment, hogy egy edző - Ujhidy Zoltán - saját nevével fémjelzett egyesületet alapítson. Kezdetben a Hirös SE 3 pályán, majd 1998-tól kezdődően a széktói tenisztelep 11 pályáján, a jelenlegi helyszínen folyik a munka.

GYEREKTANFOLYAMOK
Kezdő tanfolyamra várunk 6-14 éves korú gyermekeket.
A csoportos foglalkozásokat kis létszámban, heti 2 alkalommal szakképzett edzők tartják.
Ár: 9500 Ft/hó

FELNŐTT OKTATÁS
A felnőtt oktatás általában egyéni edzés formájában történik, de igény szerint lehetőség van csoportos foglalkozások szervezésére is. A haladó felnőtt játékosok számára igyekszünk lehetőséget biztosítani új teniszpartnerek megismerésére.

AKIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK
Az alapítás óta eltelt több mint 10 év alatt tucatnyi játékosunk szerepelt különböző korosztályos hazai ranglistán. Bardóczky Kornél Kecskeméten Ujhidy Zoltánnál kezdte.
8 éve Davis Kupa játékos, aki ma 30 évesen is vezeti a magyar ranglistát. Legsikeresebb tanítvány minden kétséget kizáróan Szávay Ágnes, aki pályafutása első 5 évét itt töltötte.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

6000 Kecskemét, Nagy Lajos krt. 47.   térkép>

Telefonszám:

06/30-6-553-296, 06-30-925-2432, teniszpálya: 06-30-915-5033

Fax szám:

E-mail cím:

ujhidytenisz@ujhidytenisz.hu

Weboldal(ak):