SZG-MIX 2011 KFT

Teljeskörű építőipari kivitelezés, felújítás, kertépítés

Bemutatkozás:

A tervezéstől a házépítésig, alapoktól a tetőig, villanyszereléstől a hőszigetelésig, térburkolatoktól a kertépítésig, az építőipar teljes spektrumát lefedi cégünk szolgáltatási köre.

Munkatársaimmal a legkorszerűbb technikával dolgozunk, nyitottak vagyunk minden innovatív megoldásra. Tíz éves szakmai tapasztalattal, garantált áron, garantált minőségben dolgozunk. Munkánkat pontosság és rugalmasság jellemzi. A felmérést követően korrekt árakat ajánlunk, melyekhez mindvégig tartjuk is magunkat.

Referencia munkáink között számos családi ház, bérházi lakás, irodaépületet található, de egyre több a felújítás, a korszerűsítés is.

- CSALÁDI HÁZAK TERVEZÉSTŐL A KULCSÁTADÁSIG, az ügyfél megrendelése alapján addig a szintig építjük meg, ameddig kéri.

- LAKÁSOK, IRODÁK, ÉPÜLETEK FELÚJÍTÁSA

- REHAU MÁRKÁJÚ MŰANYAG NYÍLÁSZÁRÓK ÉRTÉKESÍTÉSE, BEÉPÍTÉSE

- HOMLOKZATSZIGETELÉS

- HŐKAMERÁZÁS, ÉPÜLET DIAGNOSZTIKA
Az infravörös hőtérkép kamera megfelelő alkalmazásával detektálhatók és vizuális formában kimutathatók a máskülönben láthatatlan, viszont az épület üzemeltetési költségét nagyban megnövelő, ill. kényelmi szintjét csökkentő épületgépészeti illetve épületszerkezeti problémák. Pl. magas légcserélődési faktor a rosszul szigetelő nyílászárók következtében; beázás, szivárgás, talajvíz okozta nedvesség detektálása, stb.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

6000 Kecskemét, Mária körút 22.   térkép>

Telefonszám:

+36 76-611-100

Fax szám:

E-mail cím:

gezabea@gmail.com

Weboldal(ak):