BRED Irodabútor Kft.

Irodabútor tervezés, gyártás és forgalmazás, falburkolatok, belsőépítészet



Bemutatkozás:

A BRED Irodabútor Kft. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás, mely 1998-ban alakult. Olyan bútorokat készítünk, amelyik képes a folyamathoz igazodni, és annak részévé lesz. Vagyis „üzenete” van… És ettől lesz a bútorunk… a bútornál több.

Termékeink tervezésénél a funkció, ergonómia, és a minőség hármas egységét valljuk. A saját tervezésű bútorcsaládjainkon (CLASSICO, CONSTRACTÍV, ARAMIS, SKY, MODO) kívül gyakran készítünk belsőépítész által tervezett vezetői egyedi bútorokat, legyen az napjaink minden technikai igényét kielégítő tárgyaló, a tereket különlegessé alakító beltéri falburkolat vagy az otthon melegét szolgáló lakásbútor. Egy-egy tér megjelenésében a bútorok mellett fontos szerepet szánunk a kiegészítők, mint az irodai forgószékek, tárgyalószékek, ülőbútorok, függönyök, szőnyegek, világítás és egyéb kiegészítők összhangjának.

A 3D látványtervezés előtt mindig számítunk ügyfeleink aktív együttműködésére, hiszen az általuk elképzelt tér elrendezése, valósághű megjelenítése mindkét fél számára hasznos információkkal szolgál.

Az általunk feldolgozott Thermopal lapanyagokkal a furnérok és fa világát idézzük, lényegesen kevesebb természetből elvont anyag felhasználásával. A felületek nem furnérosak, hanem olyan laminált lapból készülnek, melyek a szupermatt vagy magasfényű felületükkel szinte tökéletesen helyettesítik a valódi furnért. Ezzel is tudatosan törekedve arra, hogy az ember ne növelje tovább a már ma is rémisztő ökológiai lábnyomát.

Szolgáltatások:
- 3D látványtervezés
- gyártás
- helyszíni szerelés

TERMÉKEK:
- recepciók
- közösségi terek
- orvosi rendelők bútorai
- vezetői irodák bútorai
- operatív munkahelyek bútorai
- tárgyalók bútorai
- falburkolatok
- egyedi bútorok
- konyhák-teakonyhák bútorai




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

6000 Kecskemét, Vasút u. 8.   térkép>

Telefonszám:

06/76/484-776, mobil: 06/30/646-5468

Fax szám:

06/76/484-776

E-mail cím:

bred.uzem@bred.hu

Weboldal(ak):