Kántor Fémműhely Kft.

Garázs-, és ipari kapuk gyártása, automatizálás - Rugó és vas-műszaki kereskedés



Bemutatkozás:

Fémműhelyünk garázs-, és ipari kapuk, egyedi kivitelezésű kerítések, vagyonvédelmi rácsok és redőnyök gyártásával, szerelésével és automatizálásával foglalkozik.
A kivitelezést Bács-Kiskun megye egész területén, Csongrád és Pest megye bizonyos részein, Budapesttől Szegedig és Szolnoktól Bajáig vállaljuk. Szakembereink a tervezés első fázisától a beépítés utáni karbantartásig teljes körű szolgáltatást nyújtanak.

Vas-műszaki és Rugószaküzletünk több ezer darabos rugókészlete az országban egyedülálló. Termékskálánk felöleli a mezőgazdasági gépek rugóit, rendsodróit ugyanúgy mint a töltőtollak rugós alkatrészeit. Szaküzletünk a leghétköznapibb problémákra is kínál és talál megoldást a metszőollóktól a légpuskákon át a babakocsik rugózásáig.

Rugókészletünk mellett döntően a fémipari szakmához kapcsolódó termékeket - perforált lemezeket, fémszöveteket, zárakat, vasalatokat, segédanyagokat - forgalmazunk.Vásárlóinkat webáruházunkon keresztül is kiszolgáljuk.

Kereskedelmi divíziónk a fentieken túl a Chromagen Napkollektor rendszerek márkaképviseleteként, síkkollektorok értékesítésével foglalkozik. A helyszíni felmérés és az árajánlat elkészítése mellett, igény esetén, pályázatíróink közreműködésével, segítséget nyújtunk a beszerzéshez szükséges költségkeret megpályázásában is.

Szolgáltatásaink kiterjednek a „fémipar” mindennapi területeire, mint a késélezés vagy a kulcsmásolás. A kereskedelem mellett tanácsadással, tervezéssel is rendelkezésére állunk.

Ügyfeleink egyedi elképzeléseinek megvalósításában a kreatív ötletektől a kivitelezésig segédkezünk.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

6000 Kecskemét, Kandó Kálmán u. 8.   térkép>

Telefonszám:

06/76/497-562

Fax szám:

06/76/504-802

E-mail cím:

info@kantor-metal.hu

Weboldal(ak):

,  

Telephelyek, üzletek:

Fémműhely:
Nyitva: H-P 7.00-15.00
6000 Kecskemét, Békéscsabai út 200.
Tel.: 20/95-25-173, E-mail: kantor.zoltan@kantor-metal.hu

-----------------------------------------------------------------------------
Rugószaküzlet:
Nyitva: H-P. 7.30-17.00
6000 Kecskemét, Kandó K. u. 8.
Tel.: 76/497-562; 20/480-9500, E-mail: info@kantor-metal.hu