Exim-Trans Alfa Kft.

Nemzetközi és belföldi áruszállítás

Bemutatkozás:

Az Exim-Trans Alfa Kft. sokéves tapasztalattal rendelkezik a nemzetközi és belföldi expressz fuvarozások, szállítások területén. Megbízóink között több autóipari, elektronikai beszállító cég található, akik nagy hangsúlyt fektetnek a gyors, precíz és megbízható fuvarfeladat végrehajtására.

Vállaljuk szárazföldi, légi és tengeri szállítmány export-import vámkezelését Magyarországról európai repterekre és európai reptekről vámáruszállítást magyar és európai célállomásokra.

Igény esetén belföldi expressz fuvarozást is vállalunk!

Külföldre költözés esetén költöztetést is végzünk.

A nap 24 órájában, a hét minden napján állunk rendelkezésére, hívjon minket bizalommal!

A cég legfőbb erőssége és üzletfilozófiája a megrendelők gyors, pontos, teljeskörű kiszolgálása a felmerülő speciális igények figyelembe vételével, hiszen ez a hosszútávú és sikeres együttműködés alapja. Számunkra kiemelten fontos, hogy partnereinket a legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki, hogy ezáltal maradéktalanul eleget tegyünk a vevői elvárásoknak és kialakítsunk egy korrekt kapcsolatot.

Másik mottónk, hogy a lehetőségekhez képest partnereinkkel közvetlenül szerződjünk, hiszen így tudunk megrendelőink számára is kifejezetten kedvező árat biztosítani.

Cégünk nagy hangsúlyt fektet kollégáink magas színvonalú felkészültségére és gépjárműparkunk folyamatos fejlesztésére, amely elengedhetetlen a szállítási határidők betartásához. Járműparkunk rendszeres szervizellenőrzésen esnek át a márkaszervizekben. Minden járművünk GPS alapú nyomkövető rendszerrel felszerelt, így megrendelőinket a nap 24 órájában tudjuk tájékoztatni autóink pillanatnyi helyzetéről.




vissza a kereséshez >>





A képek rákattintással kinagyíthatók

Elérhetőségek:

Cím:

6000 Kecskemét, Bojtorján u. 1.   térkép>

Telefonszám:

06/30/9433877

Fax szám:

06/76/494-191

E-mail cím:

info@eximtrans.hu

Weboldal(ak):